Megfejtve: Így kaphatsz te is szuperkönnyű Warzone lobbikat!

A könnyű vagy “bot” lobbik általában abból állnak, hogy a lobbi teljes K/D aránya 1,0 alatt van, mivel ezek a játékosok jellemzően kevésbé “gyakorlottak” – ha ez a megfelelő szó erre, de mindenki érti, hogy értjük. 🙂

A játékosok egy része folyamatosan próbálja kitalálni, hogyan juthatna be ezekbe, mivel nagyobb az esélye, hogy ők nyerjenek. Vagy esetleg csak tényleg lazíthassanak, sweaty “profik” nélkül.

Bár sok elmélet létezik erre, IceManIsaac elmondta, hogy mégis melyik módszer működik a legjobban, és miket érdemes kipróbálni. 

Azt állítja, hogy a legkönnyebben úgy lehet alacsony K/D lobbit kapni, ha kora reggel vagy szuperkéső este állsz “sorba”. Bár a várakozási idő hosszabb lehet, megéri. A játék úgy
fog kinézni, hogy “hát csessze meg, be kell raknom ezt a srácot egy játékba.”.

És itt meg is érkezel a jóval kevésbé gyakorlott lobbidba.

Bár ez a módszer bizonyult a legjobbnak, ahogy említettük, van néhány másik is – ilyen például a “Fill” funkció kihasználása, amit mi magunk is alátámaszthatunk – valóban működik.

Bár nincsenek konkrét statisztikák erről, amik alátámaszthatnák az állítást, de rengeteg ember esküszik erre a módszerre, azt állítva, hogy a Warzone mindig alacsonyabb K/D-s lobbit biztosít, ha randomok vannak a csapatodban.

Ha szeretnéd meghallgatni a streamert kicsit bővebben a témában, itt megteheted:

Betöltés...
Keresés
Keresés