1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Már a Twitch streamerek is sokallják a tömérdek reklámot az oldalon

Ha valaki sokat néz Twitch streameket, akkor biztosan észrevette, hogy mostanában extra sok reklám kerül elénk a kedvenc streamereink adása előtt – van, hogy egyszerre nem
egy és nem kettő, hanem attól is több hirdetést kell végignéznünk.

Ez már olyan pofátlan szinten megy, hogy a streamer Sykkunónak is feltűnt, sőt még fel is szólalt a helyzet ellen – arról nem is beszélve, hogy ahogy azt ő is elmondta, a hirdetések sem úgy támogatják egyébként sem a streamereket, ahogy kellene.

“Úgy érzem, hogy egy reklám még nem olyan rossz” – mondta. “De néha becsatlakozom egy streamre, és nyolc reklámmal csap le rám egymás után… erre csak azt mondom, hogy: “A streamet akartam nézni, nem ugyanazt a reklámot többször!””.

“Nem arról van szó, hogy nem értékelem a Twitchet, de én a streamerekért vagyok itt, és őket szeretném támogatni, nem a platformot…” – úgy gondoljuk, hogy ezzel nagyon sok néző és streamer egyetértene.

Ti mit gondoltok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI