1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Érdekel a CONV/RGENCE: A League of Legends story? – Ezt ne hagyd ki!

A CONV/RGENCE: A League of Legends story a Riot Forge következő játékmegjelenése. A Double Stallion fejlesztőivel együttműködve készülő 2D-s akció-platformer, amely a Zaun bajnok Ekko körül forog, már tervezett megjelenési dátummal, bemutatott játékmenettel és megosztott platformokkal rendelkezik.

A megjelenési dátum…

A CONV/RGENCE a tervek szerint valamikor 2022 első felében jelenik majd meg – persze ez változhat, attól függően, hogy haladnak a munkálatokkal.

Platformok?

A CONV/RGENCE PC-re és konzolokra is megjelenik. A pontos konzolokat még nem erősítették meg, de a Switch, az Xbox és a PlayStation valószínűleg jelöltek. Ami
a PC-s játékosokat illeti, ők már most hozzáadhatják a Steam kívánságlistájukhoz.

A megjelenéshez közeledve elérhetővé válik az Epic Games Store-on (köszönhetően a Riot új partnerségének a szolgáltatással) és a DRM-mentes GOG platformon is.

Bejelentés…

A CONV/RGENCE bejelentő trailere először 2019-ben, a The Game Awards-on jelent meg, és egy kis ízelítőt adott Ekko időutazási képességeiből, valamint a Zaun megmentésére irányuló küldetéséből, hogy megmentse azt az önpusztítástól.

Gameplay trailer!

A Riot Forge novemberi bemutatójának részeként megjelent első gameplay trailerben először láthattuk rendesen, hogyan is néz ki a 2D-s akció-platformer. Emellett
tartalmazott néhány kulisszák mögötti részletet is a fejlesztőkkel.

Mely League of Legends hősök jelennek meg a játékban?

Ekko az egyetlen bajnok, akinek a megjelenését megerősítették a CONV/RGENCE-ben – más nem tűnt fel a trailerekben. Mivel azonban a játék Piltoverben és Zaunban játszódik, valószínű, hogy néhány régi barátja,

például Jinx és Vi is feltűnhet, különösen az Arcane után.

A játékmenet.

A játék középpontjában Ekko Zaunba tett utazásai állnak, melyek során megpróbálja megakadályozni, hogy felrobbantsák városát.

A 2D platformjáték az időutazást és a bajnok ikonikus képességeit használja – összekötve a Double Stallion akciódús stílusával. Zerodrive-jával vissza tudja fordítani az időt, így ha valamit elrontasz, visszatekerheted a dolgokat.

Várjátok már?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI