Minden, amit a League of Legends alapú Song of Nunuról tudnod kell

A Riot nemrég jelentette be, hogy a Song of Nunu című játékkal terjeszkedik Freljordban. Nunu és Willump a főszereplők a League of Legends következő sztorijában, a kalandjáték középpontjában pedig Nunu küldetése áll, hogy megtalálja édesanyját, Laykát.

A megjelenés…

A League of Legends alapú Song of Nunu 2022-ben jelenik meg, pontos megjelenési dátumot még nem határoztak meg.

Platform?

A Song of Nunu több platformra is érkezik, többek között PC-re és konzolokra. Nintendo Switch, PlayStation és Xbox egyaránt szerepel a listán. Ami a PC-t illeti, a játék három különböző digitális áruházban lesz elérhető: Steam, Epic Games Store és a GOG.

Bemutató!

A játékosok a Riot Forge novemberi bemutatóján pillanthatták meg először a Song of Nunut. Itt egy interjú is helyet kapott a Tequila Works fejlesztőivel a játék mögötti inspirációról, és megtekinthettük a játék gyönyörű tájait is.

Más League of Legends hősök is megjelennek a Song of Nunuban?

A cikk elején már esett szó arról, hogy Nunu és Willump lesznek a főszereplők, de ez nem jelenti azt, hogy mások nem bukkannak majd fel. Egyetlen másik hőst erősítettek meg – eddig -, mégpedig Lissandrát -, de

olyanok is felbukkanhatnak, mint Udyr, Ashe, Braum, Sejuani vagy Tryndamere.

Milyen műfajú a játék?

A Song of Nunu egy single-player kalandjáték, amelynek középpontjában egy “utazás” áll.

Mit csinálhatsz majd a játékban? 

Az utazás során Nunu édesanyját szeretné megtalálni. Elszakadt tőle, amikor fosztogatók megtámadtak egy notai karavánt Freljordban, és Nunu évek óta próbálja megtalálni őt,
– sikertelenül.

Miközben átkelsz Freljordon, számos rejtvényt kell megoldanod. Ami Nununak hiányzik a nyers erejéből, azt Willump pikk-pakk hozza, úgy mászik fel a hegyoldalakra, mintha kötelező lenne, hogy eljusson a nehezen elérhető területekre.

A trailer alapján izgalmas kaland vár ránk, gyönyörű tájakkal. Te várod már? 

Betöltés...
Keresés
Keresés