Nincs több kérdés – Faker aláírta szerződését

Mióta a múlt héten megnyílt a League of Legends free agency időszaka, Faker jövője körül pletykák keringtek. A 25 éves játékos 2013 óta volt a T1 játékosa, és számos verseny megnyeréséhez segítette őket hozzá, többek között három világbajnoksághoz 2013-ban, 2015-ben és 2016-ban, két Mid-Season Invitationalshoz 2016-ban és 2017-ben, valamint kilenc LCK-bajnoksághoz.

“Visszatértem” – mondta Faker, véget vetve minden találgatásnak.

A legendás koreai mid-laner tagja volt a T1 2021-es felállásának, amely bejutott a 2021-es vb elődöntőjébe, ahol a második helyezett DWG KIA-tól kapott ki egy körömrágós ötmeccses sorozatban. A T1 egész évben különböző felállásokat tesztelt a versenyeken, és a legjobb eredményük egy második helyezés volt az augusztusi LCK Summeren.

“Megtisztelő, hogy Faker úgy döntött, újra a T1-hez szerződik” – írta Marsh a személyes Twitter-fiókján. “Az elmúlt napok sok álmatlan éjszakát és hosszú beszélgetéseket hoztak magukkal, Fakerrel és a csapatával. Izgatottan várom, hogy együtt folytassuk ezt az utat.”

A T1 jelenleg átszervezi a játékoskeretét, miután ebben a hónapban, a Worlds 2021-en való részvételüket követően elköszöntek Son “Stardust” Seok-hee ideiglenes vezetőedzőtől, Park “Hajinsun” Hyunseon játékosfejlesztő edzőtől, Ryu “Hoit” Ho-seong supporttól, Moon “Cuzz” Woo-chan junglertől és Lee “Clozer” Ju-hyeon mid lanertől.

Betöltés...
Keresés
Keresés