1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

A Riot Games hibázott: Kiszivárogtak a Worlds 2022 helyszínei

A Riot Games véletlenül kiszivárogtatta a 2022-es League of Legends világbajnokság négy városát egy YouTube-on közzétett bejelentő videón keresztül. A videó eredetileg november 20-án került fel, percekkel később priváttá tették.

A négy város: New York, San Francisco, Toronto és Mexikóváros. A nemzetközi esemény Észak-Amerikát fogja át a csoportköröktől a döntőig. Ez lesz az első alkalom, hogy 2016 óta Észak-Amerikában rendezik meg a világbajnokságot.

A Riot Games a Worlds 2022-es eseményt “egy erős kontinensturné”-ként írja le, ami a Worlds visszatérését jelzi Észak-Amerikába a hat év szünet után. Két év után ez lesz az első olyan Worlds, amely több városra is kiterjed.

További információk valószínűleg a Worlds városok hivatalos megerősítését követően és a folyamatban lévő COVID-19 járvány körüli biztonsági irányelvek alakulását követően kerülnek majd nyilvánosságra.

UPDATE: A videó azóta már ismét nyilvános. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI