1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Fortyognak a FIFA játékosok: “Már képtelenség nyerni a játékban”

A FIFA 22 megjelenésekor a közösség nagyja elégedett volt. A játékmenet kellőképpen lassú volt, taktikus és sokkal inkább hasonlított egy szimulátorra a játék, mint a korábbi verziók. Ám mostanra már jóval rosszabb a megítélése a játéknak, sokan addig is elmennének, hogy ez az elmúlt évek egyik legrosszabb FIFA játéka.

FUT is Completely Different Two Months In from FIFA

Mindennek az az oka, hogy az új Division Rivals rendszer teljesen ionkonzisztenssé tette a játékélményt. Valamint a háttérben megbújó “FIFA script” olyan erős ma már, hogy a papírforma is sűrűn megborul.

Egy hónappal ezelőtt sokan magasabb szinten végeztek Division Rivals-ben, mint szerettek volna. Ebből kisebb káosz is kialakult, többen alig nyertek már meccset a szezon végén. Ezért az EA Sports kitalálta, hogy az új szezonban mindenki hátrébbról indul, ezzel kompenzálva a kellemetlenséget.

Az újítás csak ideig-óráig volt jó, a rendszer ugyanis mára már teljesen kiszámíthatatlanná vált. Azok a játékosok, akik Division 2 környékén játszottak, most alig nyernek meccset Division 5 magasságában.

I really want to understand what’s the deal with this game. from FIFA

Valami biztosan történt a játék forráskódjában, ugyanis visszafelé is tapasztalnak ilyesmit néhányan.

A fent megtalálható második poszt írója például nem értette, hogy hogyan nyert meccset. A játékosai olyasmiket csináltak a pályán, amiket máskülönben nem szoktak, vagy nem is tudnak tenni. A játék nemes egyszerűséggel megnyerette vele a meccset.

Valószínűleg ebben a témában nem lesz transzparens az EA Sports és sosem fog kiderülni, hogy mi áll a háttérben, de az biztos, hogy komoly gondok vannak a FIFA háza táján, ugyanis ennyi ember egyszerre biztosan nem tud tévedni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI