1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Grandesports – Nyugdíjasokból álló LoL csapatok küzdenek a győzelemért

Közel egy évtizeddel ezelőtt a Hondao Idősek Jóléti Alapítványának segítségével készült “Go Grandriders” című dokumentumfilm lenyűgözte Tajvant azzal a történettel, amelyben idős emberek robogókkal egy 1178 kilométeres utat tettek meg.

Idén az alapítvány a Grandesports bajnokságot népszerűsíti, hogy növelje az idősebb felnőttek pozitív megítélését, és bemutassa az idősebb generáció bátorságát és kitartását.

A három esportcsapat külön-külön alakult Tajvan északi, déli és központi régióiban. Összesen 28 nagyszülőt toboroztak és képeztek ki augusztustól novemberig, és 10 esportleckét adtak nekik.

Bár ezek az idősek tapasztalatlanok voltak a videojátékokban, nem voltak restek taktikát tanulni az edzőiktől és az unokáiktól, és rengeteg időt töltöttek a készségek gyakorlásával és a taktikák elsajátításával. Néhányan még hetente órákat is utaztak, hogy esport órákra járjanak.

Néhány unoka még jeleket is készített a billentyűzetükre, hogy emlékezzenek a játékmenetre. 

A teljesen kezdőknek mindössze két hónap kellett ahhoz, hogy a “profi esportolók” szintjére emelkedjenek, és most már készen állnak a nagy pillanatra. A bajnokságot a Hondao Idősek Jóléti Alapítványa közvetíti a Facebookon, és a Yahoo TV is közvetíti.

Menő, mi?! 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI