Íme az 5+1 legmenőbb ajándékötlet egy CS:GO rajongónak

Bizony nagyon gyorsan közelednek az ünnepek, és nincs is jobb időszak az évben arra, hogy a közeli barátokat és családtagokat megajándékozd egy jól átgondolt ajándékkal.

Bár a CS már “nem lesz fiatalabb”, a játéknak még mindig sikerül minden évben újabb játékosokat vonzania, és megtartani azokat, akik már régen beleszerettek. A PGL Stockholm Major például korábban soha nem látott nézettségi szintet ért el.

Szóval ha van olyan személy a közeledben, aki mélyen rajong a CS:GO-ért, akkor ezekkel az ajándékötletekkel biztosan nem okozol majd csalódást – sőt… Igyekeztünk különféle költségvetéseknek megfelelő darabokat találni.

Nézzük is azt a listát:

SteelSeries Neo Noir collection

A SteelSeries új perifériakészletet dobott piacra, amelyet teljes mértékben a CS:GO Neo Noir skinje ihletett.

CS:GO kések – Replikák

Ezt nem is kell magyaráznunk…

CS:GO ruhakollekció

Abszolút nem a szokásos gagyi merch cuccokra emlékeztető ruhakollekció, ráadásul elérhető áron. Kell ettől jobb?!

CS:GO csapat mezek

Talán nincs is jobb módja annak, hogy megmutasd, mennyire szeretsz és támogatsz egy csapatot, mint a mezük viselése. Sok csapat kezdett a saját merchre összpontosítani,
és egyedi dizájnokat találni mind a játékosok, mind a szurkolók számára.

CS:GO mapok poszterei

Ezek a poszterek gyönyörűek, még akkor is, ha nem ismered a CS:GO-t. De mély jelentőségük lesz, ha egy olyan barátodnak adsz egyet, aki szereti a játékot.

Hyper Beast pénztárca

A Hyper Beast a CS:GO egyik legikonikusabb skinje, olyannyira, hogy a SteelSeries már évekkel ezelőtt készített egy egeret és egy egérpadot az alapján. Mivel ilyesmi már szerepelt listánkon, itt egy “hétköznapibb” tárgy is.

Linkeket a “névre” kattintva megtaláljátok! 😉

Betöltés...
Keresés
Keresés