1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Őrületes, új FIFA promó jöhet pénteken! – Ők kaphatnak új lapot

A nagyobb FIFA fórumokon és közösségekben napok óta egy teljesen új promóról, a “Club Signatures”-ről lehet hallani. Még senki sem tudja, hogy egészen pontosan mit takar a promó, de a nevéből ítélve aktuális klublegendák, vagy korábbi kulcsigazolások kaphatnak majd speciális kártyát péntek este.

Ennek okán a leakerek már el is készítették az első előrejelzéseket. Érdemes figyelni az ilyen posztokat, ugyanis meglepő módon túlnyomó többségben igazuk szokott lenni ezeknek a tartalomgyártóknak. Az egyik ilyen listavezető leaker FUTDonk, aki természetesen a Club Signatures (vagy Signature Signings) kapcsán is készített egy előrejelzést.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FUTDonk | FIFA 22 trading (@futdonk) által megosztott bejegyzés

Ha tényleg ilyen esemény startol el pénteken, akkor jó eséllyel indul De Bruyne, Atal, vagy éppen Skriniar is új kártyáért. FUTDonk szerint hármuk mellett Rúben Dias, Kramaric, Jiménez, de még Martins is számíthat új lapra.

A koncepció érdekes, reméljük jó irányból közelíti meg az EA Sports és legalább fele akkora siker lesz, mint a mostani Squad Foundations.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI