1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Pokimane 33 millió forintnyi ösztöndíjjal segíti a gamer diákokat

Pokimane még 2020-ban kijelentette, hogy minden évben ösztöndíjakkal támogatja majd a gamer diákokat, és úgy tűnik, igazat mondott.

Poki összefogott az American Video Game League-gel, a főiskolai esport események szervezőjével, hogy 100 ezer dollárt osszanak szét 10 diák között. Az ösztöndíj
felét maga Poki állja, az új partner AVGL pedig 50 ezer dollárral kiegészíti.

A kifejezetten a játékosoknak szóló kezdeményezés célja, hogy erősítse karrierjüket. A támogatás iránt érdeklődőknek egy rövid videót kell beküldeniük, amelyben kifejtik
“gamer hátterüket és céljaikat”.

Az ösztöndíjra 2021. december 31-ig lehet jelentkezni, és olyan diákok számára lesz elérhető, akik a következő év őszén fognak főiskolára járni.

“Mivel a szüleim tanárok, ezért különösen büszke vagyok arra, hogy egy újabb ösztöndíjat indíthatok a gamer diákoknak” – mondta Pokimane a közleményben. “Első kézből tudom, hogy nem könnyű összeegyeztetni az iskolai munkát és a játékos karriert.”

“Remélem, hogy ez az ösztöndíj enyhíteni fogja ezt a stresszt a feltörekvő content creatorok és játékosok számára.” Pokimane nemrég ígéretet tett arra, hogy megpróbálja “helyrehozni a játék- és esport-ipart”.

Októberben jelentette be új cégének, az RTS-nek a megjelenését, amely tehetséggondozó és márkatanácsadó cégként szolgál.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI