1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

“57 millió forintot adok, ha…” – A Warzone játékos, aki legenda lett

Bizony sok esetben stresszes lehet egy Warzone meccs végi 1v1. Ha már átküzdöttük magunkat egy sereg ellenfélen és már halljuk a helikopter hangját, a lehetőségek között nem ismerjük a vereség fogalmát.

Amikor csapatban játsszuk, a társak üvöltözése csak tovább tud rontani a helyzeten, ilyenkor pedig az nyer, akinek kötélből vannak az idegei. Egy Warzone játékos most bebizonyította, hogy az ő esetében hajókötélre kellene módosítani a mondást, ugyanis a másodperc tört része alatt képes reagálni és megnyerni egy meccsvégi párbajt.

$175,000 to throwing knife him (my friend’s POV) from CODWarzone

“57 millió forintot adok, ha dobókéssel végzed ki!”

– hangzik el egy srác szájából miközben történetünk hőse éppen keresi ellenfelét a képernyőn. Az egy pillanat múlva meg is jelenik, magaslatról vetődik rá az óvatlan katonára. Az viszont meg se rezdül, beleereszt pár golyót az ellenfélbe, s még a levegőben beleállít egy kést, hogy ezzel bebiztosítsa a killt.

Reméljük ha a teljes összeget nem is, de legalább egy sört nyert magának a videó készítője, ugyanis kemény manővert vitt végig.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI