1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Készülj fel, hogy pár órán belül elértéktelenednek a FIFA lapjaid

Az EA Sports minden évben hatalmas fesztivált rendez az Ultimate Teamben Black Friday környékén. Péntekenként őrült mennyiségű pakk és kártya szabadul rá a piacra, s ezt most úgy tűnik, hogy egy Pre-Black Friday esemény is megelőzi majd.

Pre-Black Friday starts in 3 hrs 49 minutes from FIFA

A semmiből érkezett a bejelentés, mégis lesz Pre-Black Friday. Vagyis az őrült pakknyitogatás, Coin nyelő SBC folyam, na meg a Preview Pack és Lightning Round lehetősége egy teljes nappal korábban érkezik meg a FIFA 22-be.

Ez persze azt is jelenti, hogy lesz ellátmány bőven a piacon, a legjobb kártyák is elveszthetik az értékük akár felét. Az idei FIFA esetében még erősebb a fluktuáció, szinte elképzelhetetlen, hogy mit fog okozni a Black Friday őrület. Cristiano Ronaldo akár több százezer Coint is eshet a következő napokban, a körülbelül 60-70 ezret érő lapok pedig akár 50 ezer Cooin alá is becsúszhatnak.

Ha éppen birtokolsz egy halom magas értékű kártyát, mert abból szeretnél liquid hátországot szerezni, talán nem ez lesz a legjobb időszak a számodra. Viszont ha be vagy spájzolva Coinból és fejleszteni szeretnéd a keretedet, fantasztikus néhány nap áll előtted!

Bunch of Black Friday packs added to code overnight… from FIFA

Az EA Sports temérdek érdekes SBC-t pakolt be a héten a FIFA 22 forrásfájljai közé. Jön többek között pár ligaspecifikus csomag, Party Bag, na meg fodder forrás.

Készüljetek, hamarosan kezdődik!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI