-8.7 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Több mint 7 millió forinttal verte át egykori menedzsere Pokit

Poki 2019 végén összeállított egy YouTube-szerkesztőkből álló csapatot, hogy kezeljék a videói feltöltését. Két producer mellett Pokimane egy menedzsert is szerződtetett,
miután az “több oldalas nagy ajánlatot írt”.

Három hónappal később Pokimane már 24 ezer dollárral volt “szegényebb”, az az több mint 7 millió forinttal.

Tegnapi streamje során elárulta, hogy még mindig nehezen bízik csapatának új tagjaiban, legyenek azok szerkesztők, modok, menedzserek vagy a színfalak mögötti adminok, –  menedzsere átverése miatt.

A férfi ahogy csatlakozott a csapatához, a YouTube feltöltései lelassultak, majd teljesen le is álltak. “Maximum 200 dollárokat adott nekem, mint bevétel.” – mondta. “Amikor rájöttem, kérdőre vontam, hol vannak a videók? Miért nem töltünk fel?”

“A második hónapban egy teljes hétre eltűnt. Azt mondta, hogy egy családtagja beteg, és  én egyszerűen kénytelen voltam hinni neki. Nem tudtam bizonyítani, hogy tényleg hazudna.”

Még így is csak akkor rúgta ki a férfit, amikor már összesen 24 ezer dollárt költött arra, hogy az “abszolút semmit” ne csináljon. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI