Bot és csaló: Ultrabéna Warzone streameren röhög az internet

A “hétköznapi” csalók már nem okoznak túl nagy meglepetést a Warzone közösségnek, de egy streamer, aki csal… Még mindig extrán rossz érzés. Végül is tőlük valahogy többet
várna az ember, nem?

Nos, adott a ‘therealgiooo‘ névre hallgató, 8.500 feliratkozóval rendelkező Twitch streamer, akiről nemrég jelent meg egy felvétel az interneten: élőben kapta a bant. Nem csoda, hiszen egyértelmű, hogy csal.

Ezután nem sokkal megjelent a Redditen is egy válogatás a játékairól, és láthatjuk, hogy nem csak hogy csaló, de még így is hihetetlenül bot. Szörnyű a mozgása is, semmi játékérzéke, és ha nem lenne a Silent Aim, a golyóknak esélye sem lenne.

Imagine using silent aim and being so bad from CODWarzone

De most jön a “legjobb” rész…

Alig pár órával azután, hogy tiltották, már unbannolták is, és cikkünk írásakor is épp élőben nézhetik nézői, ahogyan csal. Hiába fogott össze az internetes Call of Duty közösség, úgy tűnik, hogy nem lehet eltüntetni a Twitch platformról.

Ha esetleg valaki még mindig kételkedne, azért a codtracker.gg szerinti 10.20-as K/D is egy kicsikét árulkodó ilyen nulla tudás mellett… Ti mit gondoltok erről az egészről? Tényleg
van helye egy ilyen embernek a streaming platformon?

Betöltés...
Keresés
Keresés