-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A Valorant játékosok korlátozásokat követelnek a fejlesztőktől

A Valorant játékosok azt követelik a fejlesztőktől, hogy adjanak hozzá fiókkorlátozást, hogy a smurfök ne játszhassanak semmilyen újonnan megjelent ügynökkel, amíg nem teljesítenek bizonyos kritériumokat.

Mint sok más kompetitív játékban, a Valorantban is gyakori probléma a smurfölés. A magas rangú játékosok gyakran készítenek új fiókokat, hogy a barátaikkal játszhassanak, vagy szórakozásból új játékosokat tapossanak el, sokszor a legújabb ügynökökkel.

Improve Smurf Protection or Disallow new Agents from the Free Agent pool. from VALORANT

A frusztrált játékosok többféle ötlettel álltak elő arra vonatkozóan, hogy hogyan is lehetne ezt orvosolni: “A legjobb válasz a Riot részéről az lenne, ha valami hasonlót hoznának, mint a CS:GO esetében a Prime Gaming – kell egy telefonszám ami a fiókodhoz tartozik.

A Reddites bejegyzés azóta hatalmas figyelmet kapott a Valorant közösségtől: “Úgy érzem, hogy mostanában jelentősen több a smurf account, mint eddig. Őszintén, ez kicsit  elviselhetetlenné teszi a játékot” – írta egy kommentelő.

Ti is gyakrabban találkoztok smurfökkel mostanában? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI