-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Tényleg nem becsüljük meg eléggé a Valorant fejlesztőit?

A Valorant közösségétől számtalan panasz érkezik nap mint nap, annak ellenére, hogy egyébként nagyon jó kis játék. A csalókból is viszonylag kevés jut, szép a játék, viszonylag sok a friss tartalom és menő skineket is kapunk.

“Kapunk”, hiszen vitathatatlan, hogy nagyon drágák. A közösségre lehetne bőven panasz, hiszen – nem úgy mint a béta alatt -, toxikusság jellemzi leginkább. De mi a helyzet a fejlesztőkkel? Velük ki “törődik”?

Persze, vállunkat “húzogatva” mondhatnánk, hogy megkapják a nekik járó jó sok pénzt, de ugyanakkor mi is nagyon jól tudjuk, hogy milyen jól is esik néhány elismerő szó a kemény munkáért cserébe.

Riot devs don’t get the appreciation they deserve. from VALORANT

Egy Reddit felhasználó hosszasan sztorizott erről, mely bejegyzést teljes egészében ITT olvashatjátok el. “Soha nem kapsz vállveregetést a közösségtől, ha jól végzed a
munkádat, de mindenki ujjal mutogat, ha valami rosszul megy.” – kezdte.

“Nagyjából arra akarok kilyukadni, hogy ha van olyan dev, aki ezt olvassa, ne hagyja, hogy a negatívumok, amiket a közösségi médiában posztolnak erről a csodálatos játékról, elszomorítsák” – zárta mondandóját, és nagyon jó érzés volt ezt olvasni.

Ti szoktatok pozitív véleményt hagyni kommentekben vagy értékelésekben? Vagy inkább csak a negatívat írjátok?  

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI