3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Változik a legidegesítőbb elem – A Warzone: Pacific megmentheti a játékot

Az utóbbi időkben meglehetősen kellemetlen irányba haladt el a Warzone általános megítélése. Temérdek csaló, végtelen bug, na meg az irreálisan erős melee (Kali Sticks) rányomta a pecsétjét a játékélményre.

A Warzone: Pacific egy új pályát, új anti-cheatet, na meg egy halom átalakítást hoz majd néhány napon belül, amire annyira nagy szükség van, mint éhező embernek egy falat kenyérre.

BREAKING: Warzone Pacific will include changes to Dead Silence, removal of Stopping Power Rounds, nerfs to Stun & Heartbeat Sensor, and more from CODWarzone

A legfrissebb információk szerint átalakítást kap a Dead Silence, a Stun Grenade, na meg a Heartbeat Sensor is, de nem ezek azok a játékelemek, amik prioritást kell, hogy élvezzenek. Többek között a legtöbben a Kali Sticks nerfre vártak már hónapok óta, s most úgy fest, hogy meg is fogják ezt kapni a fejlesztőktől.

A gázmaszkok animációit lecserélik, így remélhetőleg nem fogunk beragadni egy megszakíthatatlan folyamatba akció közben. Emellett a Gulágból is szórakoztatóbb lesz visszatérni, ugyanis azt a fegyvert fogjuk megkapni landolás után, amivel párbajt nyertünk a szorítóban. De ami a legjobb az összes átalakítás közül, hogy a Kali Sticks működését újragondolták a fejlesztők, s gyengítették azt, hogy ne legyen annyira opresszív, mint eddig.

Papíron eddig nagyon jól hangzik a Pacific, már csak meg kéne, hogy jelenjen!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI