Kiszivárgott Doc új játéka? – A streamer további részleteket árult el

Doc kétség nélkül a streaming iparág egyik legnagyobb neve. Előző munkahelyén játékok pályáit tervezte, amit állítás szerint azért hagyott ott, mert nem keresett eleget. Az
egykori pályatervező, azóta pedig saját stúdiót alapított, és

ahogy azt már többször is említettük, nagy dolgok vannak készülőben.

Bár egyelőre nem sok mindent lehet tudni, azon kívül, hogy egyfajta “vertikális battle royale”-on dolgozik, egy november 30-i YouTube stream során a streamer elárult
néhány új információt.

“Van egy ötletem egy gyors tempójú játékra, amihez sok inspirációt kaptam a H1Z1-től és a Call of Duty-tól, illetve az összes játéktól, amivel eddig játszottam. Az ember összegyűjti ezeket az ötleteket, és azt, hogy mi az, amit még nem csináltak meg, és mi a következő evolúció” – magyarázta.

Doc szerint lehetőség van arra, hogy valami egyedit csináljanak, és olyat adjanak a játékosoknak, amire már régóta vágynak.

“Valami robbanékonyat, gyorsat. Valamit, ami tele van veszéllyel, sebességgel és lendülettel, igaz? Kiugrani egy autóból, bumm, bumm, bumm. Ugrás. Körberepülünk. Mintha csak…” – tette hozzá, és csettintett az ujjaival. “De nagyobb méretben. Nem sok játék van most, ami ilyen”.

Tekintettel arra, hogy a járművekről és a “nagyszabású” akciókról beszélt, a játéka úgy hangzik, mintha a Warzone és a Battlefield nonstop pusztítási lehetőségeinek kombinációja lenne. Doc azonban hangsúlyozta, hogy ilyesmit utoljára a H1Z1 esetében láthattunk.

Emellett Doc utalt egy Escape from Tarkov stílusú játékra is, ami a spektrum “másik végén” lenne, megjegyezve, hogy van valami abban a “lassabb tempójú kockázat-megnyerésben, ami annyira magával ragadó”.

Ám valóban kiszivárgott Dr. Disrespect játéka?

November elején Tom Henderson, egy neves bennfentes elárulta, hogy a korábbi Halo- és CoD-fejlesztők egy NFT-alapú FPS-en dolgoznak, amely hasonló az Escape from Tarkovhoz.

Henderson megjegyezte, hogy “top FPS influencerek” adtak tanácsokat a játékhoz, és a high risk, high reward alapon működne a játék. Korábban, augusztusban maga a Doc is elárulta, hogy a készülő játékában NFT-ket és kriptót is használnának, hogy a készítőknek “legyen tőkéjük a projektben”.

Ha a két projekt egy és ugyanaz, és Henderson információi helytállóak, akkor várjuk a bejelentést, esetleg még a decemberi The Game Awards-on.

Betöltés...
Keresés
Keresés