-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A CS:GO felér egy terápiával? – Ennyire stresszesek a kedvenc játékaink

A Leedsi Egyetem humánbiológiai és pszichológiai kutatóinak tanulmánya az FPS és battle royale címekre összpontosítva azt akarta kideríteni, hogy pontosan hogyan befolyásolják a stresszt bizonyos videojátékok.

A résztvevők szívritmusát és vérnyomását az említett játékok előtt és után értékelve a kutatók azt próbálták megállapítani, hogy az alábbi játékok közül melyiknek volt a legnagyobb hatása ezekre a mérőszámokra, és ezen keresztül a stressz-szintre.

Az Apex Legends, a Call of Duty: Warzone, a CS:GO és a PUBG szerepelt az  “étlapon”, és érdekes eredmények születtek.

A BetVictor sportfogadó megbízásából készült tanulmányt 32 olyan játékoson végezték el, akik “jók” vagy “szakértők” voltak a választott FPS címükben. Ahogy az alábbi grafikonon
is látható, az Apex Legends valóban a legmagasabb pulzusszámot produkálta.

  • Sőt, az Apex játékosok átlagosan magasabb pulzusszámmal rendelkeztek, mint a többi játékos, miután végigjátszották a játékukat.
  • Érdekes módon a CS:GO volt az egyetlen játék, amelynél összességében csökkent a pulzusszám.

Az alábbi grafikonon a játékosok általános stressz-szintje látható a játék előtt és után. Érdekes módon minden egyes címnél csökkent a stressz, de egyeseknél jobban, mint másoknál.

A CS:GO-ban csökkent a legnagyobb mértékben az általános stressz-szint a teszt szerint. Ezt követte a PUBG, a Warzone és az utolsó helyen az Apex Legends. Tehát a tanulmány bizonyítja, hogy még a legstresszesebb játék is nyugtató hatású lehet. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI