0.9 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

A Twitch miatt mehet “nyugdíjba” a LoL streamer Tyler1

A League of Legends streamer, Tyler1 leginkább a “végtelen” grindolós streamekről és a vicces rage pillanatokról ismert. Steinkamp még csak a 20-as éveiben jár, de máris self-made milliomos, 4,7 millió követővel büszkélkedhet, és havonta 200 ezer dollárt keres reklámbevételből. Kétségtelenül ő a Twitch egyik legnagyobb sztárja.

Azonban az az életmód, amivel mindezt elérte, nagy áldozatot követel.

A Washington Postnak adott interjújában Tyler1 bevallotta, hogy napról napra komolyabban gondolkodik azon, hogy véget vet streaming-karrierjének. A fő ok, amiért elkezdett gondolkodni ezen, az az életmód, amire kényszeríti magát, hogy elérje a szerződésben meghatározott Twitch órákat.

Steinkamp minden egyes streamnél megpróbálja elérni a 10 órát.

Ráadásul a hét legtöbb napján élőben megy. Nincsenek betegszabadságok, nincs lehetőség arra, hogy kikapcsolódjon. Hétvégén, vallotta be a Twitch-sztár a Postnak, teljesen elkerüli a beszédet, csak hogy pihentesse a torkát. Néha ki sem tud kelni az ágyból. A stream napokon öt órát alszik.

Tyler hozzátette, gyakran nincs energiája 10 órát streamelni. Annak érdekében azonban, hogy elérje a szerződésben vállalt havi 200-at, kényszeríti magát. “Ha kiveszel egy napot, a rajongók azt mondják, hogy “hol vagy tesó, hogy tehetted?””. Szóval nem hagyok ki napokat. Soha.”

A gondolattal való játszadozás azonban nagyon különbözik attól, hogy ténylegesen a “nyugdíjazást” tervezi, magyarázza Tyler1. Tudja, hogy a Twitch-életmódja és a havi 200 óra előbb-utóbb “meg fogja követelni az áldozatot”. Csak éppen ő már túl van az ezzel való törődésen.

Szerintetek meddig bírja a tempót?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI