3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

“Szabadságért” ment a YouTube Gamingre, pár nap múlva bannolták

A népszerű streamert, Ludwigot felfüggesztették a YouTube-on, alig néhány nappal azután, hogy elhagyta eredeti streaming platformját, a Twitch-et, hogy csatlakozzon a Google tulajdonában lévő óriáshoz. Első streamje remekül sikerült, ám kevesebb, mint 72 órával a nagy váltás után akadályba ütközött:

a tegnapi adása közepén ugyanis bant kapott, az egyik első streamje alatt elkövetett “szabályszegés” miatt.

A Twitteren így viccelődött: “Mondhatni, jól ment a váltás”. Több mint 20.000 rajongó nézte élőben a YouTubert, amikor jött a kellemetlen meglepetés. Ahgren első streamjét több mint 680 ezren nézték, és a keddi nagy leleplezés óta több mint 80 ezer új feliratkozót gyűjtött, a már meglévő több mint 2 millió mellé.

“Oké, úgy néz ki, hogy a DMCA egy kicsit nagyobb gondot jelenthet, mint ahogy azt eredetileg gondoltam” – folytatta. “Azt hittem, hogy a YouTube robusztus tartalomazonosító rendszere miatt az fog történni, hogy megjelölik, és elveszik a streamből a “rossz” részt. A Baby Shark azonban nem így működik.” – ugyanis úgy tűnik, hogy ez az oka a tiltásának.

Arról még nem érkezett hír, hogy Ludwig tiltása mikor ér véget.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI