Kellemes meglepetés? – Felnőtt tartalom várta Lacarit a Redditen

A Reddit érdekesen működik. Minden poszt kap egy saját azonosítót, amit ha a „reddit.com/” után beírunk, azonnal elérhetjük a tartalmat. A fórumokat ezért is érhetjük el a „reddit.com/r/” parancs mögött a platformon, ezzel is elkerülve a kellemetlen meglepetéseket.

Lacari egy kisebb követőbázissal rendelkező League of Legends streamer. Nem szokott vele gond lenni a platformon, most mégis olyat villantott nézőinek, amit alapvetően tilt a Twitch felhasználói szabályzata. A hibát a bevezetőben leírt figyelmetlenség, na meg egy hatalmas véletlen okozta.

Lacari forgets the /r/ before his typing his subreddit PepeLa from LivestreamFail

Lacari fel akart nézni a saját Reddit fórumára, ám elfelejtette beírni a „/r/” parancsot az URL-be. Így a böngésző a „reddit.com/lacari” oldalra, egészen pontosan egy poszthoz irányította. S mit ad isten, a streamer nevével fémjelzett poszt éppen egy felnőtt tartalom volt.

A videós pánikszerűen ki is lőtte a képet, miközben értetlenkedve nézett a képernyőjére. Sokan örülnének egy ilyen meglepetésnek, de valljuk be, streamelés közben ez akár a bevételeinket is károsíthatja.

Betöltés...
Keresés
Keresés