Megint Adama?! – Kiszivárgott az idei FUT Freeze kerete

Mostanában az a baj a FIFA promókkal, hogy a leakerek bőven napokkal a megjelenésük előtt már lerántják a leplet a meglepetésről. Innentől kezdve nincs más dolgunk, mint kiszemelni a nekünk leginkább kellő lapot, s a lehető legtöbb Coint összehordani, hogy megjelenésük után megvásárolhassuk.

Jelenleg a Team of the Tournament lapok varázsolják el a játékosokat, de hamarosan megérkezik a FUT Freeze, a FIFA-szériák egyik legkreatívabb eseménye.

A Freeze során minden lap speciális pozíciót és némi fejlesztést kap. Így lehet Rashford csatár, vagy éppen Gabriel Jesus hátvéd.

A legfrissebb leakek szerint idén is lesz kreatív megoldás, na meg azt is jól látjuk, hogy az EA Sports évről évre szereti ismételni magát:

Adama Traoré ismét komolyabb valós teljesítmény nélkül kerül majd a FIFA meta kellős közepébe. Úgy fest, hogy az EA Sports ebben az évben is a védők közé sorolja majd a spanyol szélsőt, s ereje és gyorsasága miatt ismét mindenki rá fog repülni.

Ha lehet hinni a szivárgásoknak, akkor viszont Mbabu lapja lehet az egyik legkreatívabb eleme a promónak ezúttal. A közkedvelt jobb hátvéd csatár kártyát kaphat, amivel a Bundesliga rajongók lavírozhatnak majd fel, s alá a zöld gyepen.

Nektek melyik kerül majd be a csapatotokba?

Betöltés...
Keresés
Keresés