Visszakapja barátját Puskás! – Új ikon került a FIFA 22 forrásfájljai közé

Puskás Ferenc neve szentté vált a Real Madrid szurkolók számára. Amíg a klubnál játszott (1958-1966) 180 mérkőzés alatt 156 gólt lőtt. A Real akkoriban sokak számára megállíthatatlannak tűnt, hála egy igazán ütős duónak.

Öcsi bácsi mellett egy argentin klasszis miatt is volt félnivalójuk az ellenfeleknek. Ez a játékos nem volt más, mint Alfrédo Di Stéfano, a kétszeres aranylabdás támadó.

A madridiaknál 282 meccset játszott, s ezeken összesen 216 gólt szerzett. Emellett játszott Argentínában, valamint Kolumbiában is. Migual Munoz, volt csapattársa így vélekedett a játékáról:

„Di Stéfanóban az a legnagyszerűbb, hogy ha ő ott van a csapatodban, akkor minden poszton két játékosod van.”

 

Most úgy tűnik, hogy a FIFA játékosok is megtapasztalhatják mindezt, Di Stéfano ugyanis bekerült a 22-es verzió forrásfájljai közé. Nem ez az első alkalom, hogy szezon közben kerül be a játékba egy Ikon, emlékezzünk csak vissza tavaly David Beckham esetére!

Azt még nem tudni, hogy milyen statokkal ruházza őt fel a kanadai cég, de az biztos, hogy ha Puskás Ferenc a csapatodban van, Di Stéfanónak is ott lesz majd a helye!

Betöltés...
Keresés
Keresés