Hatalmas és bivaly erős – Ez a monitor lehet a streamelés jövője

Amikor előkerül a streamelés és a periféria egy beszélgetés során, a gaming berkeken belül felnőtt játékosok valószínűleg ritkán asszociálnak egyből a Samsung nevére. Ott van a Razer, a Logitech, a BenQ, vagy éppen az Alienware, mint ismertebb szakosodott márka. Mégis manapság a Samsung az, amely a leginkább tör előre és a legtöbbet teszi bele a videojátékipar fejődésébe.

Ez az a cég, amely beállt az elmúlt években a Twitch Rivals és a World Cyber Games mögé, utóbbit egyébként a videojátékos Olimpiának is szokták nevezni.

A Samsung Odyssey-szériája egyértelműen az egyik legstabilabb gaming és streaming sorozata az iparnak jelenleg. Olyannyira, hogy formabontó stílusával sokak szerint a Neo G9 a jövője is lehet a videózásnak és a játéknak.

Linus bemutatója szerint például olyan élményt nyújt ez a monitor, mintha felvennénk egy szemüveget és azon keresztül csak és kizárólag a játékot látnánk, amivel játszunk. Csak éppen tűéles képpel és gyönyörű színekkel.

S míg az Odyssey Neo G9 a jövőbe tekint, a Samsung további Odyssey termékei a jelenkor gémereit is kiszolgálja. Ha éppen váltanál, akkor érdemes ránézni a kínálatra, karácsony előtt biztosan találni pár kiváló lehetőséget.

Betöltés...
Keresés
Keresés