Premier League ünnep! – Kiszivárgott a Freeze promó egyik SBC lapja

Ugyan jelenleg minden a Team of the Group Stage lapok körül forog a FIFA 22-ben, pénteken új promót indít az EA Sports. Egy közkedvelt időszak tér vissza, a Freeze.

A téli esemény során kedvelt játékosok váltanak pozíciót, vagy kapnak őrületes erősítéseket. Így fordulhat többek között elő, hogy Rashford ST kártyát kap, vagy éppen Adama Traoré középhátvédként bukkan fel. De számíthatunk középpályás Joe Gomezre, vagy Koundéra is.

A leakek ugyan elrontják a meglepetést, de más téren viszont lehetőséget adnak arra, hogy felkészüljünk egy SBC érkezésére. Így nem herdáljuk el a foddereinket és pénzünket, hanem beosztjuk és jókor használjuk el őket.

 

Aki mégsem szeretné megtudni, hogy ki érkezik, az még most zárja be a cikket!

A leak szerint a Chelsea amerikai játékosa, Christian Pulisic fogja kapni az egyik Freeze SBC-t. Ráadásul a teljesítés után azt is eldönthetjük majd, hogy milyen verzióval szeretnénk játszani. Kapunk majd egy szélső kiadást, aminek 5 csillagos trükkmozdulatai lesznek, de akár választhatunk egy csatárt is, aminek 5 csillagos gyengébbik lábat ad az EA Sports.

Jó látni, hogy erőlteti a „választós SBC-ket” a kanadai cég, így tényleg mindenki olyan lappal távozhat, amilyen az ő játékstílusához illik.

Betöltés...
Keresés
Keresés