Bárki bukhatja a FIFA felhasználóját az EA inkompetenciája miatt

A mai nap igazán eseménydús a FIFA játékosok számára. Reggel érkezett egy új frissítés, ami után rövid időre teljesen lehatlak a játék szerverei. Nem tudni, hogy volt-e összefüggés, de az biztos, hogy temérdek játékos bukott kulcsfontosságú meccseket emiatt. Volt olyan játékos, aki hosszú hetek gyötrelmei után végre kijutott volna a Weekend League-re, ám a leállás miatt nem regisztrálták az utolsó győzelmét, a helyreállás után viszont veszített és mégis kiesett.

Ám mostanra egy még kellemetlenebb történet kezdett terjedni a FIFA fórumokon.

Feltörték a világ egyik legjobb FIFA traderének fiókját, ráadásul az EA Sports segítségével!

A leggyönyörűbb az egészben, hogy nem is egyszer, hanem kétszer tudott ez megtörténni az elmúlt néhány napban, s most már nem is reagál az ügyben a kiadó.

Biggest FIFA trader account details have been given out TWICE thanks to EA’s incompetence from FIFA

Mint kiderült, a szemfüles csalók az EA Support Live Chat funkcióján keresztül egy EA munkatárs segítségével jutottak hozzá a kulcsfontosságú adatokhoz. S mikor beléptek a felhasználóba, gyorsan ki is ürítették a 100 millió Coin értéket, amit ott találtak.

Ez nem csak, hogy vérlázító, hanem a GDPR szempontjából illegális lépés is az EA Sports részéről. Nem lennénk meglepve, ha a trader perrel válaszolna. (Persze csak, ha van rá pénze.)

Másrészről viszont innentől kezdve érdemes mindenkinek még egy fokkal óvatosabbnak lennie a világhálón, ugyanis ezek szerint bárki, bármikor hozzájuthat a fiókunkhoz az EA segítségével.

Betöltés...
Keresés
Keresés