Camperek rémálma: Így is használhatod a benzineskannákat Calderán

A Warzone Pacific több mint 40 fegyvert, új tárgyakat és egyebeket hozott magával. Az új tárgyak között szerepelt egy benzineskanna is, amelyet fel lehet gyújtani és az ellenségre dobni.

Egy másik módja, ahogy a játékosok használhatják őket, az, hogy meggyújtják és felküldik őket a kötélpályákon, ezzel meglepetést okozva a campereknek vagy azoknak a játékosoknak, akik egyszerűen csak a kötélpályák tetején helyezkednek el.

Ez az ‘UnusualGenePool‘ által írt Reddit-poszt mutatja az egyik legjobb módját annak, hogy hogyan használjátok ezt az új gázpalackos tárgyat a zipline-ok kiürítésére, mielőtt felmennétek.

Failed to climb the zipline and found a gameplay mechanic I didn’t know existed. from CODWarzone

A klipben látható, ahogy a játékos meggyújtja a kannát, majd felküldi, hogy felrobbanjon a kötélpálya tetején. Még ha nem is sikerült megölni az illetőt, ez egy rendkívül hasznos eszköz, amit a játékosok használhatnak.

Míg az emberek még mindig tanulják az új dolgokat a Warzone Pacific térképén, érdemes kihasználni ezt a trükköt. Mivel biztosan csökkentheti annak valószínűségét, hogy egy zipline utazás szomorú véget érjen.

Te kipróbálod? 

Betöltés...
Keresés
Keresés