Háborognak a játékosok a pay-to-lose Warzone bundle miatt – Pénzkidobás?!

A Vanguard fegyverintegráció rengeteg új loadoutot adott a Warzone játékosoknak, amivel kísérletezhetnek, de úgy tűnik, hogy a játék egyik blueprintjével komoly probléma van. Ezek általában egyedi megjelenést és összeállítást ígérnek, és rendkívül ritka, hogy egy BP aktív hátrányt jelentsen a játékosoknak.

Nos, a Skull Collector bundle pontosan ezt teszi, amikor a játékosok az egyik blueprintjét használják. Ez a bizonyos BP nem csak hatalmas hátrányt jelent a játékosoknak a játékban, de hihetetlenül frusztráló tűzharcokhoz is vezethet.

Hét tárgyat kaptak a vásárlók, amelyek közül az egyik egy Legendary BP az AS44 Assault Rifle-höz. Bár ez remek választásnak tűnhet azok számára, akik a Caldera dzsungeles területein szeretnének elrejtőzni, számos játékos egy furcsa problémával találkozik, amely teljesen használhatatlanná teszi a fegyvert.

Az egyikőjük feltöltött egy rövid klipet, amely látszólag azt mutatja be, hogy az “Acinonyx” (The Hunter) blueprint egyszerűen nem jelenik meg a játékban. Sőt, úgy tűnik, hogy a játékos operátora egy láthatatlan fegyvert tart a kezében. Ha ez nem lenne elég rossz, úgy tűnik, hogy abszolút lőni sem lehet vele.

First PAY-TO-LOSE gun (invisible blueprint from 2400 CP bundle) from CODWarzone

A csomag jelenleg 20 dollárba kerül (kb. 6.500 Ft), és úgy tűnik, hogy a játékosoknak kellemetlen pillanatokat okoz.

Betöltés...
Keresés
Keresés