Tyler1, Sneaky, Doublelift – A legnagyobb LoL sztárok PUBG-re váltanak?!

A PUBG Mobile, a világ egyik legnépszerűbb battle royale mobiljátéka a League of Legends (LOL) két sztárját, Zachary „Sneaky” Scudert és Yiliang „Doublelift” Penget látja vendégül egy izgalmas showmeccsen a játék új, Arcane témájú módjában, a Mirror Worldben.

A sztárok egy-egy League of Legends tartalomgyártó, Tyler 1 és Yassuo mellett, két top PUBG Mobile játékossal,- Xifan és Karnage -, valamint Rolex és Jacob Gaminggel
csapnak össze egy olyan mérkőzésen, amelyben

72 másik népszerű PUBG PUBG Mobile content creator is részt vesz.

A PUBG Mobile Mirror World játékmódja kiterjedt elemeket vezet be a Netflixen bemutatott új League of Legends animációs sorozat, az Arcane világából. Helyszíneket, karaktereket és játékmenetet tartalmaz a szeretett univerzumból.

A Mirror Islanden landoló játékosok az ikonikus bajnokok, – Jinx, Vi, Jayce vagy Caitlyn szerepében játszhatnak, és egyedi fegyverekkel és képességekkel harcolhatnak a
többi játékos ellen.

A Mirror World Showmatch premierje 2021. december 18-án, hajnali 2 órakor kezdődik, és ha esetleg éjjeli bagoly vagy, akkor a hivatalos PUBG Mobile YouTube csatornán és a Facebook oldalukon követheted azt.

Betöltés...
Keresés
Keresés