Jelentős Fighter item változásokat hozhat a LoL 12. szezonja

A Riot Games egy blogbejegyzésben tájékoztatta a rajongókat a League of Legends 12. szezonjára vonatkozó terveiről, többek között utaltak arra is, hogy jelentős változások lesznek a Fighter itemek terén.

A blogbejegyzés, amelyet az új League of Legends játéktervező, Riot Axes írt,  december 17-én jelent meg. A Riftbe érkező egyik legfigyelemreméltóbb változás a harcosok tárgyainak, például a Sterak’s Gage-nek a megváltoztatása.

Axes elmondta, hogy megváltoztatják a tárgyat, mivel az “univerzális vásárlásra” vált, és a végén “elmossa a különbségeket a bruiserek (mint Darius vagy Illaoi) és a könnyű harcosok (mint Fiora vagy Irelia) között”.

Azt is hozzátette, hogy a Maw of Malmortious és a Death’s Dance módosításai is jönnek, “hogy a Sterakról leálló bajnokoknak megfelelő alternatívái legyenek”. Riot Axes  azt is tisztázta, hogy még nincs megjelenési dátuma ezeknek a harcos tárgyváltozásoknak,

de 2022 első felében kell számítani rájuk.

A frissítésben a tárgymódosításokon kívüli terveiket is megosztották. A Riot figyelemmel kíséri a Chemtech Drake-et, valamint a Janna és Ahri közelgő módosításait. Azt is
elárulták, hogy a nyilvános béta környezetben tesztelt

Teleport módosításai a 12.1-es patchben érik el a Summoner’s Riftet.

Betöltés...
Keresés
Keresés