“A Warzone ideje lejárt” – NICKMERCS “könyörög” a streamereknek

Az egykori Warzone sztár, NICKMERCS büszkén lengeti az Apex Legends zászlaját, miután nagy csalódást okozott neki a Warzone új mapja, a Caldera.

Most arra szólítja fel a streamertársait, hogy tartósabban – ugyanis volt egy időszak amikor a streamerek átálltak Apexre – kövessék a példáját, és ők is inkább az Apex Legendset grindolják.

NICKMERCS szerint a Call of Duty franchisenak “elég hosszú ideje” volt arra, hogy a játék-világ első helyére pályázzon, ehelyett azonban elkótyavetyélték az időt, és a rajongók türelmét.

Mivel a Warzone szerinte lecsúszott, itt a tökéletes alkalom, hogy egy új játékot vegyünk kézbe.

“A Warzone streamereknek csak váltaniuk kell” – mondta NICKMERCS.

“Ne vásároljatok többé CoD játékot. Ne játsszátok tovább a Warzone-t. Csak gyertek és játsszatok az Apex Legendsszel.”

NICKMERCS nem titkolta, hogy az Apex Legends-et mostanában sokkal magasabbra értékeli, mint a Warzone-t. Gyakran napi nyolc-tíz órát is grindol, hogy profi legyen a játékban.

Egy december eleji rövid Warzone streamet leszámítva a Twitch-sztár hónapok óta alig nyúlt az Activision játékához. Még a Caldera megjelenésének előestéjén is figyelmeztetett NICKMERCS, hogy nem fogja megváltoztatni a véleményét a címmel kapcsolatban,

amely szerinte csak egy másodosztályú riválisa az Apex Legendsnek.

“A legjobb BR jelenleg az Apex Legends” – állította. “Az, hogy van egy sikeres rangsorolt módunk, amiben darálhatunk, hatalmas különbséget jelent”. Nos meg kell hagyni, Nick elég keményen próbálja rávenni a többi streamert, hogy játékot váltsanak.

Ám amondó vagyok, hogy mindenki azzal játszik, amivel játszani szeretne.

Mit gondoltok melyik a jobb játék jelenleg?

Betöltés...
Keresés
Keresés