A konzolos Warzone játékosok “bedobják a kontrollert”?! – Romokban a játék

Bár a Call of Duty történelme a konzoloké volt, egyesek úgy érzik, hogy a jövője a PC-é lesz. A Warzone valószínűleg minden idők legnagyobb CoD-játéka, és a legjobban várt szezonja, a Pacific, szinte játszhatatlan az előző és a jelenlegi generációs konzolokon.

Az állandó összeomlások, grafikus és teljesítmény problémák miatt a konzolos játékosok azt fontolgatják, hogy teljesen elállnak a címtől.

Az egyik példában egy “c7xss” nevű Redditor mutatta be a hírhedt FOV-csúszka (vagy annak hiánya) miatti csalódottságát. A reakciója pedig egyszerű volt: “Nem tudom,
hogy meddig tudok még konzolon játszani”.

I don’t know how much longer I can play on console😂 from CODWarzone

Bár c7xss nem kifejezetten a hibákra panaszkodott, ő csak egy a sok frusztrált konzol játékos közül jelenleg.

Ahogy ‘ultimatenormie77‘ kifejtette, “a játék szó szerint játszhatatlan konzolon, és ez még csak nem is túlzás. A régi generációs konzolok szó szerint használhatatlanná válnak, a Series S még a fákat és az épületeket sem tudja renderelni rendesen.”

“Az SX és a PS5 pedig folyamatosan 10FPS-re esik, így lehetetlen a játékot élvezni…”. Míg más konzolos játékosok azt állítják, hogy ők rendben tudtak játszani, sokan egyetértettek abban, hogy a játék hibásabb, mint valaha.

Egyelőre azonban nem világos, mikor jön az optimalizálás és a bugjavítás, mivel a Raven Software láthatóan még mindig “vizsgálja” a problémákat.

Betöltés...
Keresés
Keresés