Megvadult a TikTok – Macskáját szoptató fiatal hölgy a repülőn?!

Futótűzként terjed az “alessiavaesenn” nevű TikTok felhasználó videósorozata, melyen egy nő állítólag egy macskát szoptat egy repülőn – de nem minden az, aminek látszik. A közösségi média felhasználói kétségbeesetten próbálják kideríteni, mi a valóság.

A négyrészes videón, amely látszólag egy utasszállító repülőgépen játszódik, először egy férfi látható, aki a fedélzeti személyzetnek panaszkodik, hogy a mellette ülő nő
valójában egy macskát szoptat, nem pedig egy kisbabát.

A nő azt állítja, hogy nincs semmiféle macska, csak a babája, de a férfi kitart amellett, hogy a saját szemével látta a macskát.

A helyzet eszkalálódik, amikor a személyzet megkéri a nőt, hogy vegye le a takarót, és erősítse meg, hogy valóban csecsemőről van szó, de ő ezt megtagadja, és gúnyolódik
a személyzettel, hogy sértik a jogait, amiért ilyet kérnek tőle.

A TikTok felhasználók feszült figyelemmel kísérték a dráma kibontakozását.

A negyedik és egyben utolsó részben az egyik légiutas-kísérő leveszi a takarót, és kiderül, hogy az valójában egy macska – bár a nő azt állítja, hogy valójában egy “hiúz”. Aztán tovább bonyolódott a helyzet…

Az állat még csak nem is élt, egy kitömött verzió odaragasztott szemei meredtek a nézőkre.

Itt bontakozik ki a videó, amelyről kiderül, hogy inkább paródia, mint valós helyzet. Az egész úgy tűnik, hogy egy valós hír alapján készült, ahol egy nő valóban szoptatta szőrtelen macskáját a Delta légitársaság járatán.

https://twitter.com/JustJettingThru/status/1463194402160091143

Egy légiutas-kísérő a Newsweeknek így számolt be: “Egy nő az egyik szőrtelen macskát egy takaróba burkolta, így úgy nézett ki, mint egy kisbaba”. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, “csak azért, hogy megmondják neki, hogy ezt nem teheti meg”.

Az incidenst a pilótafülkéből érkező ACARS fedélzeti üzenet is rögzítette: “A 13a utas macskát szoptat, és nem teszi vissza a macskát a hordozójába, amikor az FA kéri”.

Alessiavaesenn TikTok videósorozatát egyértelműen ez az eset ihlette.

Betöltés...
Keresés
Keresés