Brutálisan erős lesz a Winter Wildcard promó második csapata

Már most sem reklamálhatnak a FIFA 22 játékosok, a Winter Wildcard promó ugyanis visszahozta az életet az EA Sports játékába. Napi szinten jönnek a jobbnál jobb SBC-k és játékosok, tényleg ünnepi a hangulat.

Az egészben a legjobb, hogy nem kell még temetnünk az eseményt, a Winter Wildcard ugyanis egy második csapatot is kapni fog, vagyis dupla annyi ideig élvezhetjük, mint például a Versust korábban.

Az első keret zászlóvivői gyorsan átírták a metát, Pogba, Modric és Neymar is sokak által vágyott lapot kapott. Ez a vágyakozás pedig csak halmozódni fog, ugyanis bőven lesz kire vadászni a második csapatból:

Olyan játékosok térnek vissza, mint Sterling, Hazard, vagy éppen Martial a FIFA 22 metájának élmezőnyébe. De ami még izgalmasabb ennél, hogy Zlatan Ibrahimovic is végre speciális lapot kaphat, amire nem volt példa másfél éve!

Objective-ként az angol Trippierre lehet számítani, aki jelenleg az Atletico Madridot erősíti. Ez azt jelenti, hogy “ingyen” egy komoly LaLiga – Premier League linket kapunk, ami elhanyagolhatatlanul jó lehetőség.

A francia lapok ezúttal is mindent vinni fognak, a tegnap megjelent Aouar lap után Delaine Winter Wildcard kártyájára érdemes majd figyelni.

Az új lapok péntek este 19 órától egészen egy héten keresztül érkeznek majd a játékba.

Betöltés...
Keresés
Keresés