Ronaldo, Neymar és Mbappé nélkül érkezhet az idei Team of the Year

Évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna Cristiano Ronaldo nélkül egy Team of the Year promó, ám most nagy valószínűséggel ez fog történni. Cristiano nem zárt kiemelkedő évet, Messi viszont ismét aranylabdás lett, így az argentint most nem vigaszágról kell beimádkozni a keretbe.

Mbappét egyértelműen túlszárnyalta Lewandowski, valamit Salahnak is helyet kell hagyni, vagyis a brazil PSG csillag is ki kell, hogy maradjon a kezdőből. Ott lehet viszont a középpályán De Bruyne, Kanté, vagy akár Kimmich is. A védősor szinte biztos, hogy adott, a leakerek már sokszor posztoltak róla: Marquinhos, Trent Alexander-Arnold, Rúben Dias és Joao Cancelo négyesére kell számítani. Kapus poszton sok a kérdőjel, de valószínűleg Donnarumma, vagy Martinez lesz majd a befutó.

Napjaink egyik legaktívabb Twitter tradere, FUT Donk a következő csapatot várja:

Érdemes figyelembe venni, hogy ezek az influenszerek már sokkal több mindent tudnak a TOTY-ról, mint kellene, többen a leakerek közül azt is állították, hogy már hetek óta tudják a pontos keretet, s a szavazás csupán csak a “közönségdíjas” lap miatt fontos. Épp ezért nem szabad szó nélkül elmenni az ilyen jellegű “előrejelző” posztok mellett, ugyanis könnyen lehet, hogy ezek már bújtatott szivárogtatások.

Betöltés...
Keresés
Keresés