Vallomás: A Twitch miatt lett gyógyszerfüggő a sztár streamer

Sodapoppin nemrég megnyílt a Twitch nézőinek a gyógyszerfüggőségével kapcsolatban, és elárulta, hogy az Adderallnak (egy amfetamint tartalmazó gyógyszer) “köszönhetően” voltak napok, amikor “egyszerűen nem evett és nem aludt”,

mivel a “drogot” használta, hogy feltörekvő streaming karrierjét táplálja.

A sztár, aki a World of Warcrafttal építette fel a nevét, és aki a Twitchen is rendkívül sikeres karriert futott be. “Akkoriban eljutottam arra a pontra, hogy már nem támaszkodtam az ételre vagy az alvásra.”

“Teljesen az Adderall táplált. Minden, amit tettem, azon alapult, hogy mikor kapom meg a következő adagot.”

Elmondta, hogy ez volt “élete egyik legrosszabb időszaka”, de csak egy különösen szörnyű stream után indult el a gyógyulás útján.

“Emlékszem egy nagyon rossz streamre, három órán keresztül ültem ott, és rendszereztem az asztali ikonjaimat. Azt hiszem, ez volt a legrosszabb stream, amit valaha csináltam. Annyira rossz volt… abba kellett hagynom.”

Szerencsére Sodapoppin már jócskán maga mögött tudhatja Adderall-függőségét, és most a múltbeli csatáiról beszél, hogy másokat is oktasson, és arra bátorítson, hogy vagy teljesen kerüljék a gyógyszert, vagy mértékkel használják.

Morris most körülbelül négy-hat órát streamel naponta, és közel 3,2 millió követője van.

Betöltés...
Keresés
Keresés