Nem érdemes reménykedni WW Ibra esetében, megfizethetetlen lesz

Zlatan Ibrahimovic egy fantasztikus játékos, akinek a kártyája őrült dolgokra képes. A baj csak az, hogy életkora miatt meglehetősen lassú, így a jelenlegi metába nem fér bele az arany lapja. Viszont ha kap egy speciális lapot, ez a probléma pillanatokon belül orvosolható lesz. Ilyesmire viszont másfél éve nem volt példa, ugyanis összeugrott a svéd és a játék kiadója. Most viszont a leakek szerint a rossz kapcsolat jóra fordulhat…

Már napokkal ezelőtt kiszivárgott egy 91-es Ibrahimovic lap teljes felépítése. Őrült magas Pace, kiváló Shooting stat, kiemelkedő Dribbling, Physicality és Passing fogja fémjelezni. Vagyis őt lehet a „tökéletes” csatár.

A Winter Wildcard 2 keretébe ugyan még nem láthattuk, de ismerve a mini release fogalmát ez valószínűleg pár napon belül orvoslásra kerül.

Sokan abban reménykedtek, hogy SBC kártyaként bukkan majd fel Ibra, hiszen akkor valószínűleg emészthető áron lesz megszerezhető. Ám a statjai miatt erre valószínűleg nem kerül majd sor, így a pakkokra lesz bízva Ibra megszerzése. Így pedig a piac miatt az egekben lesz a svéd ára.

Ha nincs minimum 1,2 millió Coin a fiókodon, nem is érdemes elgondolkodni Zlatan megszerzésén…

Betöltés...
Keresés
Keresés