Ezeket a lapokat nyithatod a Winter Wildcard 85×10-ből

Hamarosan elérhetővé teszi a Winter Wildcard Swapokat az EA Sports. A napok óta gyűjthető Tokenek végre kifejthetik hatásukat.

A “fődíj” egy 85×10-es csomag, amiért 15 darab Tokent kell feláldozzunk. Egy lelkes FIFA játékos most kigyűjtötte az összes lehetőséget, listázva azokat a kártyákat, amik tényleg megérik majd az igyekezetet:

(OC) What you can get in the 85×10 pack from Winter Wildcard Swaps from FIFA

A kimutatás szerint összesen 119 85, vagy annál magasabb összértékű lap található a játékban. Ezek közül 82 fodder, vagyis nem igazán éri meg őket játszatni. Összesen 37 használható kártya van közöttük, amikből 13 arany, 7 In-Form, 17 pedig Winter Wildcard kiadású.

Ha igazán nagyot akarunk szakítani és olyan lapra vágyunk, ami legalább 100 ezer Coint ér, abból 11 darab eshet a 85×10-es csomagból.

Arányaiban nem egy rossz fodder pakk, ha egy specifikus SBC-re vágyunk (pl. Icon Pack), ám ha csapatot akarunk fejleszteni, nem biztos, hogy ezt a megoldást ajánlanánk. Meglehetősen kicsi az esélye, hogy hasznos lap esik a Swap csomagból.

A garantált fejlődést Daka 12 Tokenért megszerezhető lapja adhatja, ami a Premier League csapattal rendelkezőket láthatja el kiváló támadó opcióval.

Betöltés...
Keresés
Keresés