xQc: “Streamer terápiára kellett mennem a Twitch ban után!”

December 27-én xQc a Twitch Community Productions vezetőjének, Marcus ‘djWHEAT‘ Grahamnek a megjegyzéseire vetett egy pillantást, miszerint az, hogy a streamerek a streamben reagálnak a műsorokra, “abszolút nem oké”.

Ahelyett azonban, hogy a szóban forgó problémáról beszélt volna, xQc azt mondta, hogy djWHEAT “elég jó fej”, és elárulta, hogy a második kitiltása után “streamer terápiára” kellett járnia – ahol djWHEAT volt a “terapeuta”.

“Annak idején, amikor kitiltottak, a Twitch azt mondta, hogy a kitiltásom feloldásának része, hogy… el kell mennem egyfajta streamer terápiára” – mondta. “Bele kellett egyeznem egy, vagy néhány üléses streamer reformterápiába. Nem viccelek.”

xQc nem emlékszik, hogy miért tiltották ki. Azt azonban elmondta, hogy az lehetett az az eset, amikor 2020 júniusában rávették, hogy élőben nézzen meg egy videót, amelyen két gorilla párzik a streamben. Egy nap után feloldották a kitiltását.

Ami a “streamer terápia” során történteket illeti, kifejtette: “A terapeuta olyan kérdéseket tett fel nekem, mint például: ‘Érted, hogy miért tiltottak ki?’ és hogy ‘Miért rossz ez?’ Olyan volt, mint egy egyszerű beszélgetés.”

A StreamerBans szerint xQc-t már ötször tiltották ki a Twitch platformról.

kép: TwitchHub

Betöltés...
Keresés
Keresés