“A f*szt sem érdekli, ha nem néztek” – xQc a streamjétől elpártolókat oltja

A Twitch legnagyobb streamere, xQc elmagyarázta, miért nem érdekli többé, hogy a nézők otthagyják a streamjeit.

xQc 2021-ben a Twitch csúcsára emelkedett, uralja a streaming mérőszámokat, a nézők számát, és az előfizetők számát is mindenhol. Rendszeresen több mint 80 ezer nézőt
szed össze streamenként, és idén már 9,7 millió követővel büszkélkedhet.

Az emelkedés viszont megváltoztatta xQc nézőpontját a rajongókkal kapcsolatban.

Míg korábban érdekelte, ha akár csak egyetlen hűséges rajongó is abbahagyja a nézését – magyarázta xQc -, most már “f*szt sem érdekli”, és hallani sem akarja, ha elmennek.

A sztár egy december 29-i streamjében vetette fel a témát – meglehetősen agresszívan, tegyük hozzá -, amikor az egyik nézője kijelentette, hogy úgy döntött, nem iratkozik
fel újra, és nem nézi tovább a streamet.

“Tudod, régebben azt hittem, hogy ez nagy dolog” – válaszolta. “Úgy voltam vele, hogy ember, á, ez fájt, ez a srác nem néz többé? Megkérdőjeleztem, hogy vajon csak rossz streamer vagyok? Talán lecsúsztam? Miért nem akarnak többé nézni?”

És hirtelen elgurult a gyógyszer. “Rájöttem – kiabálta -, hogy leszarom! Igen, leszarom, ha nem jössz vissza. Ők hátra maradnak, mi megyünk előre. Le akarnak maradni, mint egy rakás szar? Csináljátok csak, mi megyünk előre. B*sszák meg a kis k*rvák.

“Ha nem akartok tovább nézni, nem akartok tovább subolni, akkor ne gyertek ide” – folytatta. “Leszarom, köcs*gök!.”

xQc december 29-i fergeteges kirohanása mindössze néhány nappal azután történt, hogy a rajongókat arra kérte, hogy inkább “kisebb streamerekre fizessenek elő”, mint rá.“Ha kisebb streamereket néztek, iratkozzatok fel rájuk inkább.”

Nemrég Shroud is hasonló dolgokat mondott a követőiről, erről is írtunk nektek egy cikket, amit elolvashattok ITT.

Betöltés...
Keresés
Keresés