DMR, FFAR és Krig – Így alakult a Warzone metája 2021-ben

Valószínűleg kétféle Warzone játékos létezik. Aki szereti a metát és próbálja követni, illetve akit nem érdekel a meta és azzal játszik, amivel akar. Azzal viszont szerintem mindenki egyet tud érteni, hogy az elmúlt év alatt egy-két fegyver teljesen dominálta a metát. és

Ezt a következő grafikon tökéletesen szemlélteti.

A grafikon minden egyes szezon metaváltozásait bemutatja az első Cold War szezontól a Vanguard első szezonjának közepéig.

Nézzük is hogyan alakult a Warzone metája:

  • Látszik, hogy az első Cold War szezon legmetább fegyvere a DMR 14 volt, de a második nerf után a játékosok szó szerint a kukába vágták a fegyvert. Ami viszont durva, hogy a MAC-10 az egész szezonban erős volt.
  • A második szezont az FFAR dominálta, amit többször is megpróbáltak nerfelni, de a játékosok mindig kitaláltak egy loadoutot rá.
  • A harmadik szezon egy érdekes helyzet volt, amikor visszatértek a MW fegyverek.
  • A negyedik szinte csak két fegyverről szólt. A FARA 83 és a Krig 6 megfelezte a szezont, de a Krig még az 5. elején is nagyon tarolt.
  • A hatodik és egyben utolsó talán a legkiegyensúlyozottabb volt, amíg nem vette át az egészet a Swiss és a OTs 9, bleepzz kedvenc loadoutja.
  • A Vanguard első szezonja jelenleg még zajlik, de minden egyes fegyvernek volt egy kis esélye érvényesülni. Ám sokan panaszkodtak, hogy a meta túl gyorsan változott a gyors frissítések miatt.

Neked melyik volt az a meta, amelyik a legjobban tetszett?

Betöltés...
Keresés
Keresés