3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

xQc ismét költözni fog: “Nem bírom már azt, ami itt megy!”

Jelenleg a világ egyik legismertebb tartalomgyártója a magyar felmenőket maga mögött tudó Félix Lengyel. Az online világ még Overwatch esportolóként ismerhette meg, xQc néven. Mára már inkább tartalomgyártóként számolnak vele, a versenyeket teljesen maga mögött hagyta.

Egy közkedvelt videósnak bizony irtózatosan fontos, hogy stabil netkörnyezetben éljen. A boltok közelsége, vagy a házak, lakások kialakítása szinte teljesen elhanyagolhatók, a lényeg, hogy a net hasítson. Nos, xQc Los Angelesbe való költözése után sajnos ez az egyetlen pont volt, ami folyamatosan gyengélkedett. A streamer egy ideig próbálta megoldani a problémát, de legutóbbi műsora során teljesen kiborult.

Nem sokkal az után, hogy frusztrációjában lelőtte a streamet, írt egy Tweetet, hogy amint tud, költözik jelenlegi otthonából. Még nem tudja, hogy hol fog kikötni, de a lényeg, hogy legyen rendes internet és elfogadható infrastruktúra az új helyen.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI