Közfelháborodás: Az EA Sports leszarja a feltört FIFA felhasználókat

A napokban kirobbant egy hatalmas FIFA botrány, aminek reflektorfényében a különféle felhasználók feltörése állt. Lényegében azt történt, hogy a legjobb FIFA traderek fiókját az EA Sports segítségével meghackelték a csalók, majd az akár többszáz millió Coint, ami a fiókon volt, teljesen kiürítették.

Az érintettek természetesen igyekeztek felvenni a kapcsolatot a FIFA fejlesztőivel, akik ezek után azt ígérték, hogy megvizsgálják az eseteket, majd pedig hivatalosan is reagálnak a történtekre.

Ez a reakció megtörtént a tegnapi nap, ám a végeredmény egy hatalmas öngól volt.

Sikerült egy teljesen átlagos, „ne add másnak meg a jelszavad” reakciót kicsikarniuk magukból. A legröhejesebb pontja a reakciónak, amikor arról írnak, hogy legyen bekapcsolva a kétfaktoros hitelesítés, mert akkor mások nem fognak tudni hozzájutni a fiókhoz. Persze az más kérdés, hogy a botrány abból fakadt ki, hogy a kétfaktoros hitelesítést átugorva, az EA Sports Support segítségével jutottak hozzá a felhasználókhoz a csalók.

Az érintettek teljesen kiábrándultak a játékból, véleményük szerint a kiadót csak a pénz érdekli és szó szerint szarnak a felhasználók fejére.

Ha ez az összes, amit képes kicsikarni magából a kanadai cég, akkor könnyen lehet, hogy többezer felhasználót fognak elveszíteni a FIFA 23-ra.

 

Betöltés...
Keresés
Keresés