Letiltották Pokimane Twitch felhasználóját, amatőr hibát vétett

A streamereknek nagyon oda kell figyelniük, hogy milyen jogvédett tartalmakat játszanak le a műsoraik közben. A zenék már évek óta vékony jégnek minősültek, többszázakat tiltott már automatikusan a platform, mert valami olyan zene csendült fel, ami jogdíjas. Az új tisztogatáshullámba pedig már a televíziós tartalmak is beletartoznak. Pokimane pedig ezt a saját bőrén tapasztalta meg.

Egyre nagyobb az igény a platformon azokra a műsorokra, amikben a tartalomgyártóval együtt filmeket, vagy sorozatokat néznek a követők. Együtt reagálnak a történtekre és megvitatják, hogy mi történik. Ám ezt a Twitch egyre kevésbé szereti, így az Avatart streamelő Pokimanet meg is büntette.

Érdekesség viszont, hogy egy másik nagyágyú, Mizkif szintén az Avatar animációs sorozatot nézte körülbelül 50 ezer nézőjével, ő mégsem kapott tiltást. Így nem sok esély van megérteni a jelenlegi tisztogatás hullámot, viszont az biztos, hogy ez az új „meta” nem sokáig fog fennmaradni, ha így folytatja a platform vezetősége.

Betöltés...
Keresés
Keresés