3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Túlerőltette magát, kórházba került a fingját üvegben áruló Youtuber

Stephanie Matto, vagy ha úgy joban tetszik Stepanka Matto egy cseh-amerikai YouTuber, modell és az Unfiltrd nevű, Not Safe For Work (NSFW) platform alapítója. Korábban azzal került a hírekbe, hogy karácsony előtt üvegbe zárta szellentését és őrületes összegekért árulta a neten.

Most viszont a hölgy sajnálatos módon kórházba került, ugyanis kissé túlerőltette magát a tömeggyártás során.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Matto (@stepankamatto) által megosztott bejegyzés

Stepanka, hogy legyen elég bélszele, napi három masszív adag fehérjeturmixot és egy nagyadag bablevest evett. Ez egy ideig fedezte a gyártáshoz elegendő fingot, ám minden jó egyszer végbeszakad. A Youtuber szervezete megadta magát.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stephanie Matto (@stepankamatto) által megosztott bejegyzés

Kellemetlen hasi panaszok jelentek meg, valamint hatalmas nyomást kezdett érezni a teljes bélrendszerében. A folytonos szimptómák felerősítették a pánikbetegségét, így sokszor azt hitte, éppen szívinfarktust kap. A gyakorlatban természetesen jóval enyhébb volt a helyzet, szélgörcse lett a tartalomgyártónak, így azonnal hatállyal változtatnia kellett az életmódján.

Ezzel valószínűleg vége a fingkereskedelemnek, Mattónak új bevételiforrás után kell néznie…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI