Éhezés, vödörbe ürítés, túladagolás – A polgárpukkasztó magyar YouTuber

Korábban már többször esett szó a magyar netcelebekről és YouTuberekről is az oldalunkon – ott volt például Noryna, aki a haját égette le a követőkért, vagy Kaffka Mercédesz és élettársa.

De ma egészen más vizekre evezünk…

YouTuber is (volt) és egykor netceleb is: íme Turbó Titán “sztorija”. Nem is tudjuk, hogy hol kezdjük, annyi megbotránkoztató dolog fűződik a nevéhez. Bár Titán (az az Schalk Mátyás) régi csatornáját a YouTube már felfüggesztette, rengeteg videó található róla a neten.

A WatchMojo Magyarország csatornáján található videóban máris sok dolog csapott minket arcon: TT egy vödörbe fosott, ezután a konyhában magára öntötte, 10 euróért megnyalta
a macskája fenekét – ez már talán a kínzáson is túlmutat -, szekrénybe mászott stb.

(13:02-től kezdődik, ha nem onnan indul)

Persze ez még bőven nem a lista vége, ott volt az a sajnálatos alkalom, amiről a Velvetnek számolt be egyik nézője – a forrás szerint 40 szem nyugtatót vett be élő adásban a YouTuber, és a nézők szeme láttára esett össze.

Természetesen ő is tüzeskedett már, egyik alkalommal egy 7 eurós összegért leégette az arcszőrzetét. A párkapcsolata sem volt a legjobb, ezt is élőben követhettük, sokszor megdöbbenéssel arcunkon.

Az anyagi problémákat és az “éhezést” nem is említve:

És még mindig nagyon sokáig mesélhetnénk, hogy évekkel ezelőtt milyen durva dolgokkal készítették ki az internet népét, de aki szeretné, a nevére rákeresve sok mindent talál.
De hol tart ma Mátyás?

Új YouTube csatornáján JÓVAL visszafogottabb tartalmakat gyárt – ritkán – a nézőinek, és már ezernél is több feliratkozót gyűjtött. Legutóbb három nappal ezelőtt mutatta meg nézőinek, hogyan ügyködik műhelyében.

források: YouTube, Velvet, ‘Schalk Màtyàs’ YT, Turbó Titán, ‘Herbáltolvaj’ YT, ‘Factotum’ YT, ‘WatchMojo Magyarország’ YT

kép: WatchMojo Magyarország

Betöltés...
Keresés
Keresés