Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért – ami kb. 420.000 Ft-ot jelent.

Miután korábban azt állította, hogy havonta több ezer dollárt keres a platformon, most azt a merész döntést hozta, hogy ingyen osztja meg a tartalmakat a rajongókkal. Ám ehhez kellet neki egy incidens is.

A közösségi médiában egy könnyes videóban fedte fel, hogy kiszivárgott a tartalma és a telefonszáma, miután egy aggódó rajongótól kapott egy üzenetet, amiben ez állt: “Egy csoportos csevegésben arról beszélnek az emberek, hogy suboljanak az OF-edre,

és küldjék el a képeket az anyukádnak”.

A videóból kivágott részlet.

Moss ezért ingyen adja az OF tartalmának egy részét, és extrákat kínál plusz pénzért, vagy 100 dollárért VIP-taggá válhatunk – ennek árával korlátlan csevegést, VIP-tartalmakat és egyéni videókat vagy képeket kapnak.

Ja, és még a férfiasságodat is értékeli, ha erre a csomagra költesz.

Mivel tudom, hogy kérni fogjátok a linket ezért kedves leszek. A hölgy ingyenes OF fiókját ITT találjátok! Ha esetleg instán is bekövetnéd, azt is elhoztam nektek ITT.

Mindenkinek jó szórakozást kívánok! 🙂

Betöltés...
Keresés
Keresés