Többet keresett, mint egy politikus – Ez lett Doublelift 5 napos subathonjából

5 nap folyamatos streamelés után végre megpihenhet az ex-profi League of Legends játékos, Doublelift. Tegnap már írtunk nektek róla, hogy éppen a negyedik napnál
tart, de nem gondoltuk, hogy még reggel is nyomni fogja a streamet.

Amikor felkeltem, rögtön lecsekkoltam a Twitch csatornáját, ahol már csak alig 10 perc volt hátra a subathonból. Persze ez a szám össze-vissza hullámzott a nap folyamán a
rengeteg feliratkozónak köszönhetően.

Ám végül a visszaszámláló végre 00:00-át ütött, így Doublelift felszabadulhatott a streamelés alól.

A pillanatot még a Twitter fiókján is megosztotta, ahol csak ennyit írt: “ne sírj, mert vége lett, mosolyogj, mert megtörtént.”

A streamer boldogan zárta az adás végét, ahol megköszönte a rengeteg feliratkozást, és elmondta, hogy azt hitte, hogy ez a kihívás sokkal könnyebb lesz. Állítása szerint az 5 napból csak akkor nem szerepelt a kamera előtt, amikor mosdóba vagy fürdeni ment.

Mennyi az annyi?

A subathon végére 12.129 feliratkozót gyűjtött, ami rengeteg pénzt jelent. Általában a kezdő Twitch streamerek a feliratkozásoknak a felét tarthatják meg, ám a nagyobb streamerek nagyobb részesedést kapnak.

Ha tippelnem kéne akkor Doublelift minimum 3.5 dollárt kap az 5 dolláros tranzakcióból.

Szóval magyar forintra átszámolva az kb. 13.300.000 milliónak felel meg.

Az azt jelenti, hogy napi 2.66 millió forintot keresett azzal, hogy megállás nélkül streamelt. Ez rengeteg pénz, de biztos megterhelő, főleg, hogy különböző kihívásokat állított fel különböző feliratkozó számnál.

Az egyik ilyen volt, hogy egy extra csípős tortilla chipset kell megennie. A streamen bele is harapott a sarkába, de nem fejezte be, így a stream végén erőt vett magán és betolta a maradékot.

Ezt a mozdulatot persze fél óra szenvedés követte, amit megnézhetsz ITT.

Doublelift azt mondja, hogy biztosan lesz még subathon, de gondolkodik pár szabályon, hogy legalább ki tudja magát pihenni.

Betöltés...
Keresés
Keresés